Hoe maak ik de juiste keuze?

 Het kiezen van het juiste behang kan door het grote aanbod wel eens een lastige opgave zijn. Om de keuze wat te vergemakkelijken hebben we de populairste soorten op een rijtje gezet.

Vliesbehang

Vliesbehang is een behangsoort met vinyl of regulier papier dat is aangebracht op een vlies van glasvezels. Dit behang is in vele decoratieve kleuren en patronen te koop heeft als voordeel dat het eenvoudig is aan te brengen, sterker is dan papierbehang en ook eenvoudig te verwijderen is.

Glasvezel

Glasvezelbehang is gemaakt van glasvezels. Die vezels zijn op een bepaalde manier geweven en geperst, zodat er bepaalde patronen te zien zijn (bijvoorbeeld geblokt of visgraatmotief). Het is leverbaar met een breedte van 1 meter en kan aangebracht worden op wanden en plafonds.

Welk behang u ook kiest; we laten het er waanzinnig uit zien!

Papier behang

Zoals de naam al zegt, is het behang gemaakt van papier. In de meeste gevallen bestaat het papierbehang uit zowel een bovenlaag als een onderlaag. Papierbehang staat garant voor mooie kleuren en heldere kleuren.

Airtex behang

Airtex is een professioneel en innovatief product wat als naadloos fotobehang wordt toegepast en zelfs geschikt is voor in badkamers en keukens. Het behang lijkt op het materiaal van een billboard. Airtex scheurt en kreukt niet en is eenvoudig in één deel te verwijderen.

Fotobehang

Fotobehang wordt gemaakt van speciaal papier dat bedrukt wordt met een UV-bestendige inkt. Het is te verkrijgen in ontzettend veel verschillende prints. Dit varieert van natuurfoto’s tot stedenfoto’s en van mensen tot voorwerpen. Ook kunt u een eigen foto als behang laten afdrukken.

Textiel behang

Textielbehang bestaat uit natuurlijke of synthetische vezels waardoor het behang een exclusieve uitstraling krijgt. Je kunt er  gemakkelijk een bijzondere en warme sfeer creëren. Om deze reden ligt textielbehang in een hogere prijscategorie.

Adres

Wijngaard 36
4761 TH Zevenbergen
Routebegeleiding

Openingstijden

Ma - Vr: 8:00 - 17:00

Za - Zo: Gesloten

Neem contact op

06 41327500
martien.jonkers@gmail.com

 Wat zoekt u?

Populaire merken

Eijffinger

Hooked On Walls

Elitis

Dutch Wallcoverings

BN Wallcoverings

Arte

Origin Luxury Wallcoverings

ZOOM by Masureel

Cole & Son

Rivièra Maison

Disney

Decokay

 

×