Even voorstellen

Hoe het begon

Zo’n 20 jaar geleden startte ik een zelfstandig behang- en klusbedrijf onder de naam Behanger Martien Jonkers. In deze jaren heb ik een uitgebreid klantenbestand opgebouwd in de regio west- en midden Brabant.

Een aantal jaar geleden besloot ik me verder te specialiseren in het behangen en hier mijn volledige focus op te leggen. Nu werk ik full-time als gespecialiseerd behanger. Ik werk met waanzinnige producten van mooie merken en weet elke ruimte de juiste sfeer te geven. 

Mijn missie

Iedere ruimte de uitstraling geven die het verdient. Met deze gedachte bekleed ik dagelijks vele wanden in verschillende gebouwen en ruimten. Een gedegen advies is hierbij van groot belang. Op verzoek kom ik graag bij u langs om uw wensen te bespreken en u eerlijk te adviseren over de mogelijkheden. Heeft u een speciaal verzoek, bijvoorbeeld voor een bijzondere ruimte? Of moeten de wanden van een schuin trappengat worden behangen? Geen probleem, dergelijke uitdagingen ga ik met plezier aan.

Mijn projecten

Ik werk voornamelijk als zelfstandig behanger voor particuliere opdrachten. Daarnaast werk ik regelmatig voor interieurzaken voor het aanbrengen van de door hen geleverde producten. Hieronder vind u enkele projecten welke zijn uitgevoerd door Behanger Martien Jonkers.

Het melkmeisje van Johannes Vermeer

Het Melkmeisje’ is een airtex van 3 meter breed en 2,60 hoog. Wordt op een rol geleverd en is aangebracht in een keuken in Bergen op Zoom

Botanische zolder in Roosendaal

In Roosendaal zijn deze zolderwanden voorzien van een botanisch behang. Zoals u ziet zijn bijzondere hoeken en schuine wanden geen probleem.

Eijffinger Natural Wall Covering

Deze wand is voorzien van textielbehang. Dit is gemaakt van plantaardige vezels die op ambachtelijke wijze worden geweven in het Verre Oosten.

Adres

Wijngaard 36
4761 TH Zevenbergen
Routebegeleiding

Openingstijden

Ma - Vr: 8:00 - 17:00

Za - Zo: Gesloten

Neem contact op

06 41327500
martien.jonkers@gmail.com

 Wat zoekt u?

Populaire merken

Eijffinger

Hooked On Walls

Elitis

Dutch Wallcoverings

BN Wallcoverings

Arte

Origin Luxury Wallcoverings

ZOOM by Masureel

Cole & Son

Rivièra Maison

Disney

Decokay

 

×