Werkwijze

Een betrouwbaar aanspreekpunt

Een behangklus uit handen geven is geen makkelijk besluit. U laat een onbekende binnen, waarvan hij of zij niet weet wat u belangrijk vindt. Wat nu als u niet tevreden bent met het resultaat?

Daar ben ik me heel goed van bewust. Daarom werk ik al jaren volgens mijn eigen werkwijze. De afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan met uiteenlopende projecten. Na al deze jaren ben ik als geen ander in staat snel te begrijpen wat uw wensen zijn en hoe u de behangwerken graag uitgevoerd ziet worden. Dit zie ik dan ook terug in het aantal terugkerende klanten voor een nieuwe klus.

v

Uitgebreid en eerlijk advies

Voordat we aan de slag gaan vind eerst een adviesgesprek plaats. U legt al uw wensen aan mij voor en ik geef u een eerlijk advies hoe we dit het beste kunnen aanpakken. Ik adviseer u, maar uiteindelijk beslist u altijd zelf wat er gaat gebeuren.

 

Scherpe prijzen zonder kleine lettertjes

In mijn referenties is te lezen dat ik vaak de enige behanger ben met een duidelijke offerte en prijs. Geen kleine lettertjes of verborgen kosten, u betaalt alleen het bedrag dat op de offerte staat. 

Opgeruimd staat netjes

Een behangklus zorgt nu eenmaal voor wat rommel. Maakt u zich hier geen zorgen over, ik zorg er namelijk voor dat ik de werkplek spik en span weer achterlaat. Zo kunt u direct genieten van de nieuwe sfeer in uw huis/bedrijf.

 

100% tevredenheidsgarantie

Als gespecialiseerd behanger streef ik altijd naar 100% tevredenheid. Bent u na een klus toch niet helemaal tevreden? Schroom dan niet om even te bellen, dan kom ik zo spoedig mogelijk bij u langs om dit op te lossen.

|

50+ positieve referenties

Ik vraag klanten altijd naar hun tevredenheid. Als zij namelijk tevreden zijn, ben ik het ook. Op de pagina ‘referenties’ vind u de meest uitgebreide referenties terug.

 

Persoonlijk contact

Als professioneel vakman hecht ik veel waarde aan persoonlijk contact met de klant. Heeft u een vraag of wijzigt er iets in de planning? Van begin tot eind ben ik graag uw betrouwbare aanspreekpunt. 

We werken met topproducten van exclusieve merken:

Adres

Wijngaard 36
4761 TH Zevenbergen
Routebegeleiding

Openingstijden

Ma - Vr: 8:00 - 17:00

Za - Zo: Gesloten

Neem contact op

06 41327500
martien.jonkers@gmail.com

 Wat zoekt u?

Populaire merken

Eijffinger

Hooked On Walls

Elitis

Dutch Wallcoverings

BN Wallcoverings

Arte

Origin Luxury Wallcoverings

ZOOM by Masureel

Cole & Son

Rivièra Maison

Disney

Decokay

 

×